Pavement!? JAAAAAAAAAAA!



Det var väl bara en tidsfråga. Efter att mer pretentiösa fanbärare för indie-rocken som My bloody Valentine och Dinosaur Jr gjort come-back skulle så även den humoristiskt lagda slacker-indien från 90-talet komma tillbaka.

Pavement
, ett av världens mest geniala band, med Stephen Malkmus: gitarrvirtuos, slacker och en av världens mest geniala frontmän (längst ner till höger på bilden), har nu återförenats. De förnekar att det skulle ha något med pengar att göra (...yeah, right) och de kommer inte att spela in något nytt material, bara turnera runt och spela hits för åldrade indie-kids.

Och de kommer till Sverige! Ja, ni hörde rätt! Stadsfestivalen Way Out West har precis avslöjat sin första bokning och det är inget mindre än lo-fi-legenderna själva. Med andra ord finns det all anledning att boka in andra helgen i augusti redan nu.

Pavement
låg dessutom bakom några av 90-talets mest geniala musikvideor...se nedan:

Cut your hair

Painted soliders

Gold soundz

Kommentarer:
Postat av: Ola

Blir hur grymt som helst.

Postat av: Johan

Känns som om den här återföreningen faktiskt kan bli riktigt bra. Malkmus släpper ju fortfarande skivor som håller ganska hög klass så det finns nog goda förutsättningar. Sjukt kul att de gör slag i saken i alla fall!

2009-12-22 @ 11:35:02
URL: http://bunnyrabbits.blogspot.com
Postat av: antz

Ola & Johan; jag håller helt med er båda...

2009-12-28 @ 19:00:31
URL: http://antz.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits